21 JUNI 2021

Bij de Winter Zonnewende van 21 december 2020 is er een grote conjunctie geweest met Saturnus en Jupiter. Als er zo’n kosmische aanstraling komt, dan kun je dat zien dat de planeet als een kosmische antenne wordt en zo straling (deeltjes, wave, informatie, code) ontvangt. Zo’n signaal moet dan gedistribueerd worden over de planeet; daar gebruikt ze het netwerk voor wat we hier de Synchronic Lines noemen. In China wordt dit netwerk Dragon’s Back Lines genoemd. Je zou het kunnen zien als het zenuwstelsel van onze planeet. Of als een elektriciteitsnetwerk waarbij het hoogspanningsnetwerk er uiteindelijk voor zorgt dat je je telefoon kunt opladen en dat je router je internet doorgeeft. Je kunt je telefoon ook niet rechtstreeks aan een hoogspanningsmast opladen, en daarom duurt het even voordat zo’n kosmische aanstraling uit je muur naar je eigen device kan komen. Voorheen zou je zijn opgeblazen. 

In Italië zit een grote Synchronic Line Knoop en we zijn daar naar toe geweest om technologie te installeren om Nederland goed aan te sluiten op het grote netwerk. We hebben gezien hoe er nieuwe ‘kabels’ zijn gelegd om ervoor te zorgen dat Nederland goed is aangesloten op dit mondiale netwerk. En. We krijgen allerlei synchronistische bewijzen dat de technologie up and running is. Yeah! Touch down.

Met aanstralingen uit de kosmos, en een opgeschoond grid op de Aarde, heb jij dus ook jouw ‘vaccinatie-brief’ in de bus gekregen. Het is tijd om je te updaten. Niet met een prik in je arm, maar met een liefdevolle omhelzing van je eigen multidimensionele Zelf. Die wél het allerbeste met je voorheeft! Dus. Op 21 juni 2021 is er een groot hoogtepunt qua updaten. Zo fijn dat je onze gate gevonden hebt! 

Laat een reactie achter