Moe? Medic Joyce denkt met je mee!

JoyceTalks waarin Joyce spreekt over hoe je je lichaam kunt ondersteunen met supplementen en vitaminen en mineralen terwijl je in je frequenties aan het stijgen bent.

We doen dat op een gezellige klessiebessie-manier. Net alsof we echte mensen zijn in plaats van in een of andere witte-jas-rol moeten klimmen. Dus de zoon van Eva zingt op de achtergrond, en Joyce zit lekker in de auto. De tweede audiotoevoeging moest erbij (van Joyce) omdat er veel meer over de lever verteld moest worden. En dan heeft hoofd-audio-techniek toch gewoon per ongeluk de laatste seconden van dat bericht er niet afgeknipt! <wink wink>

Met natuurlijk wel de formele disclaimer dat we niet je dokter zijn en dat je Heel Goed zelf na moet denken of het advies wel voor jou geldt. Want algemene tips zijn algemeen en gaan per definitie niet over jou. Maar misschien zit er toch iets van je gading bij waardoor je weer een volgende stap kunt maken in je proces. Heb je nog algemene tips die je met je brothers en sisters wil delen, zet ze in de reacties. Algemeen alsjeblieft! Dus bezin even goed voordat je deelt.

Hier de audio!

Joyce had dus nog het verlangen om meer te vertellen over de rol van de lever. Dat doet ze in onderstaand bericht.

Hier is de verwijzing naar Medical Medium Anthony William. https://www.medicalmedium.com/

https://www.alka.nl/

https://celzouten.com/

1 reactie

  1. Christel op 27 juli 2021 om 22:54

    Nou, luister het nu 27/7 pas. Wel 5 dagen geleden gestart met Zeolietpoeder 😉

    Ga citroenwater toevoegen en koffie halveren

Laat een reactie achter