Contact

Moet er iets van je hart af? Van de daken schreeuwen? Oké, let op! Dit is wel even belangrijk: het woord Ryvomas is een heilig woord. Dat behandel je dus met aandacht en zorgvuldigheid. Beter gebruik je het woord alleen maar met mensen van de Tribe. De hashtag #followhetfeestje mag daarentegen wél overal opgekliederd worden. Sterker nog: GRAAG ZELFS!

We adviseren je vooral in contact te zijn met elkaar. Zorg dat je een groepje om je heen hebt waarmee je je diepste zielenroerselen kunt delen. Dat doet een mens goed.

We hebben ook een Telegram groep opgezet! https://t.me/joinchat/eTDcm1bzVbtmYjM0 om je aan te sluiten.

Wil je per se met ons in contact? Overweeg dan even het volgende: we hosten op dit moment een frequentioneel veld, bedrijven magie rondom de Solstice en knopen als volleerde McGyvers met dollars, touwtjes en kauwgom onze techniek aan elkaar. We staan je graag met aandacht en liefde te woord, maar niet voor kleine dingen die je zelf ook kunt oplossen. Begrijp je vast...

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Goed, wil je nog steeds in contact? Voor technische en administratieve vragen gebruik je dit contactformulier.

Voor levensverhalen en zielenroerselen over de missie componeer je een mail naar eva.keeris@gmail.com en geef je haar 1 week de tijd om te kunnen reageren. Je zet er ook je telefoonnummer bij zodat ze via whatsapp een audio bericht kan sturen. Dat is haar native manier van communiceren. Voel je je aangetrokken tot één van de andere ‘performers’ en wil je dieper in contact, kijk dan op hun bedrijfpagina’s voor hun contactgevens. Die vindt je HIER.

Colofon

concept: co-droom van de HubbieFloor en onze multidimensionele zelven met de antenne van Eva Keeris.
techniek website: Sandra Akkermans
foto's: Maarten Huisman
beeldmateriaal:
Iris van Egmond en rechtenvrije foto's. Zie je iets dat van jou is, en hebben we dat 'geleend', neem contact op!
muziek: Dymphi Peeters
tekst: Eva Keeris

11dagen@spiritualawakening.nl