Dag 10: Woosh woosh the Mesh Mesh

Zo, vandaag staat er een lecture op het programma!

Niet een soort van de middelbare school of de death-by-powerpoint zoals je die misschien in je herinnering hebt, maar in een grote wervelvaart door de hele kosmos heen. Van de hersenwetenschap (uh, een stukje) naar de astrofysica (uh, een stukje) en de celbiologie (uh, een stukje) naar de aliens (uh, een stukje), quantumfysica niet vergeten (uh, weer dat stukje) en dan allemaal aan elkaar geknoopt met eigen theorettes, sterrenbeeldmodellen en theoretische denkframes in de vorm van games en grapjes en woosh woosh de fluf fluf.

Om bekaf van te worden. Halverwege moest het kanaal (dat is Eva Keeris) een banaan in de giechel stoppen en sanitair ontladen, om daarna bekaf gewoon weer door te spacen.

Doe dit dus vooral in je eigen tempo. Zet het op pauze. Haal adem. Of... IJsbeer mee door de kamer, bouw je eigen Stargate, wandel in het bos, zing er Dymphi-achtige klanken bij.... doe jezelf. Dat is het beste advies.

Kuch. De persoonlijkheid van Eva (waar je onder andere les in krijgt) vindt het DOOOOODENG om dit ongeedit en ongecensureerd te uploaden, up te loaden, loaden te up (whatever) maar ja, dat is nu eenmaal wat er is. Het is wel in twee stukjes geknipt omdat Eva werd gebeld tijdens de transmissie (dat was vast een dark agenda alien incoming die haar uit haar concentratie wilde halen; niet gelukt! niet gelukt!). Onderstaand is er een examen! Meteen voor het echie!

Oh. En het gaat dus over woosh woosh the mesh mesh. Je weet wel. Over hoe je gezamenlijk een nieuwe wavefront naar de Aarde haalt zodat er een nieuwe gamemap geïnstalleerd kan worden! Druk maar op het knopje, dan gaat de deur vanzelf open. 

We moeten eerlijkheidshalve bekennen, dat in het bouwen van deze pagina, en het terugkijken van het filmpje over de Vertical Spike, wij ons gerealiseerd hebben dat dit eigenlijk de blueprint is geweest van de hele 11daagse! te briljant!

Hier weer een prachtige activatie van Suna, getiteld Flowing Life Force & Harbour of Light. Je klikt op de mini voor de pdf met het beeld én een toelichting van Suna.