Dag 11: Finale

Collective Quantum Jump

to Our Highest Timeline

Zo. De laatste dag. De laatste jump. De laatste stap. Aan deze kant.

 

Rond alles af, strik omheen, archiveren.

 

Weet dat alles geregeld is: karma is los, unfinished business is finished, iedereen gaat mee, je hebt genoeg werk verzet (meeeeer dan genoeg opgeruimd). Het Werk is Gedaan.

 

Loop in gedachten de technologie af die je hebt geleerd:

 1. zet je vuur aan,

 2. herinner je je Broncode uit de Stargate,

 3. realiseer dat je bent ingeplugd in Divine Source en dat je daar al een tijd je voeding doorheen krijgt. Je wordt steeds meer Bron yourself!

 4. Trek je Kelvin omhoog. Hup. Trilling rising.

 5. Zet jezelf open om je DNA Light code te activeren.

 6. Draak onder je kont.

 7. Navigatie en kompas op jouw unieke missie.

 8. Zie je missieteamgenoten naast je allemaal hetzelfde doen. Al die verrukkelijke fantastische wappies, uh, Superhelden. Woosh woosh elkaar maar lekker en weet dat je among the best bent. Eindelijk your equals. Eindelijk dat energetisch Veld waarin je je Thuis voelt.

 

Dan activeer je nu de Teleporter. Zie het als een spiegel, als een lens waarmee je het licht wat je ziet kunt mikken. Het Licht van de Zonnewende 2021, het licht van jouw LichtTeam, het licht van Jouw Weten, het Licht van Thuis op Aarde. Teleporter boven je aan. Teleporter beneden je aan.

Hoor de motor maar brullen. Oh boy. De motor heeft er zin an!

Je bent nu écht daadwerkelijk spiritueel volwassen. Groot. Rijp.

 

Ben je geïncarneerde Hoger Zelf. Ben een Realist.

 

Ben GodMens op Aarde en sta naakt met je gebroken geheelde Hart in je Hand en weet dat jouw Hand een andere Hand vast heeft met hetzelfde Eelt. Dat jouw Wang precies in die Hand past.

Het enige dat jij nu hoeft te doen, is de tijdlijn te kiezen van jouw Grootste Feestje. Waar je grootste verlangen zit, je grootste vreugde, het lekkerste eten, het vervullendste werk, het diepste contact, de allerbeste ervaringen en allerbeste gevoelens en allerbeste emoties. Juice it! Milk it! Pomp it! Kelvin omhoog! Motor brullen. Zin! Zin! Zin!

 

Jouw multidimensionele Veld spaceholds het voor het collectief. Realiseer je dat wanneer iedereen zijn Hoogste Goed kiest, we samen met elkaar Het Hoogste Goed kiezen. Vertrouw erop dat wat jij voelt in je Hart, het Licht is dat je komt brengen.

Protocol:

 • Lees de tekst.

 • Luister de eerste audio, daar zit nog een belangrijk frame in.

 • Dan maak je een keuze: er is een After Action Review of een Before Action Review. Of er is een toelichting die je lekker langs je heen laat glijden. Er is weer een referentie naar het filmpje van gisteren. Als je dat niet hebt gezien, kijk nog even hier als je dat wilt.

 • Daarna 'sluit' je je onderste 'stop' (zoals van het bad) door bewust te worden van je onderkant. Je hoeft het niet aan te spannen, bewust worden is genoeg. Jij bepaalt zelf waar jouw onderkant is. Dat mag in je fysieke lichaam zijn, maar ook de onderkant van een ander lichaam waar jij je JIJ voelt.

 • Daarna 'sluit' je je bovenste 'stop' (zoals een kurk in een fles). Je hoeft het niet aan te spannen, bewust worden is genoeg. Jij bepaalt zelf waar de bovenkant is. Dat mag in je fysieke lichaam zijn, maar ook de bovenkant van een ander lichaam waar jij je JIJ voelt.

 • Doe de meditatie, spacehold je hoogste trilling én de Stilte in jezelf en JUMP!

 

Bemin het leven Of Over Hoe Je Ryvomas Vond.

Hier is nog een eerste opening remark. Een belangrijke zodat je écht goed voelt dat we samen gaan, met zijn allen. We bring all our parts home. 

Dit is de Before Action Review of After Action Review. Of geen review. #followhetfeestje

Nog een paar closing remarks:

 • Je kunt niet te laat zijn, of de boot missen, of de trein, of je kans gemist hebben. Wij warpen de tijd, de tijd krult om onze density heen. Wij zijn Sterrenconsciousness en wij trekken de tijd om ons heen. Wij zetten de tijd. Je bent altijd op Tijd. Jij bent Tijd. 

 • We gebruiken de techniek van de tractie: we trekken aan Velden zodat het op zijn plek kan klikken. Dat is niet altijd comfortabel. Maar het is wel heelkundig. Vertrouw erop en hold it. Als je een wee hebt opgevangen, of 'the ring of fire' (wanneer het hoofdje staat) weet je exact waar we het over hebben. We zitten nu met elkaar in die Ring of Fire. Hold it. Hold it. Hold it. Dát is onze tech. Wij kunnen holden.

 • Zie dat we in één Wave naar boven gaan, aligned, samen. We gaan in duizend stukjes naar beneden. We vallen shattered naar beneden. Voor sommigen zal dat voelen als een gebroken hart. Op het moment dat je in naaktheid aanwezig kunt zijn bij een gebroken hart, dan kun je én samen als Een naar boven gaan, én in je afgescheiden gesepareerde eentje naar beneden kletteren. Je spacehold dan je eigen gesepareerdheid, in realisme, in volwassenheid, met alle potentie beschikbaar en uitdrukbaar om jouw unieke zelfverwezenlijkte geïndividueerdheid tot uitdrukking te brengen. Dan zit je precies op de plek waar je wezen moet. Wezen moet.

 • Hoe vaker we dit doen, zo via de Void een wavefront trekken, the more we learn to enjoy the ride!

 • We doen dit niet alleen. Het Ra-Sirius DrakenVeld trekt ons naar boven. We vliegen in een Vloot. Fly with us. Fly with us. Thank you for flying with us.