Dag 5: Extract your DNA Light Code

Vandaag gaan we aan de slag met stap 3 van de techniek-drietraps-raket:

 

1) Navelstreng, 2) Kelvin, 3) DNA Light Code

We leren je (doen je helpen herinneren, want je weet dit natuurlijk al lang!) hoe je je hogere code 'uit de lucht trekt'.

 

We werken vandaag met een protocol:

 

  • Eerst lees je deze tekst.

  • Daarna kijk je diepgaand naar de foto's van de technologie.

  • Dan luister je naar de les.

  • Daarna naar de channeling met de uitleg hoe je dat dan doet. Bij deze channeling zit een frequentioneel herinneringsveld.

  • Daarna doe je de hypnotische activatie-meditatie.

In de hypnotische activatie-meditatie werken we met een anker-woord: dat is een woord wat we als een short-cut in je mind aanbieden. Wanneer je zelf dat woord gebruikt in je eigen magisch werk / meditaties / activaties, installeer je de techniek die we je vandaag dus aanreiken. Zie het als open-source software die we speciaal voor deze reis geïnstalleerd hebben, maar die je steeds opnieuw kunt gebruiken. Gebruik je dat woord, gebruik je de techniek (waar we je dadelijk les in gaan geven, dus nog even geduld alsjeblieft).

Het woord is....

FLUFFIEHONDJE. 

Dat is natuurlijk een grapje. Moeten wij om lachen. Jij ook? Iedere keer dat we nu fluffen, fluffie, fluffer, of aanverwant gebruiken, moet jij daar aan denken! Oops. Sorry. We zouden je NIET programmeren met eet-een-citroen-activatie. Delete jij het zelf?

Het woord is...

TELEPORTER.

Teleporter. Teleporter.

Wij zien het voor ons als een soort van zandloper-model waarbij het bovenste gedeelte het Veld draagt van het Collectief (Ziel) en het onderste Veld alle persoonlijkheden. De Teleporter zit net in de wespentaille van de zandloper en alloceert de juiste data van Ziel naar de juiste persoonlijkheid. Zie het als een lens die de juiste connecties kan maken. Jij bent dus één van die persoonlijkheden; als jij een kabel naar die Teleporter trekt, doet de Teleporter (Teleporter Teleporter) de rest en zorgt er precies voor dat de juiste data en energie naar jouw persoonlijkheid getrokken wordt. Als jij de connectie (nog) niet maakt, is er geen contact. Dus jij bent altijd degene die het bepaalt vanuit jouw Divine Free Will.

Volgende stap: kijk diepgaand naar de foto's van de technologie. Het kan ook zijn dat je diepgaand naar de foto van de technoloog moet kijken om daar je activatie in op te halen.

Dit werk is gecreëerd door Cornelis de Haan, die met zijn hogere dimensionele stukken bekend is onder de naam Wolf.

Wolf heeft een drietraps-merkaba gemaakt: een merkaba in een merkaba in een merkaba. Dan krijg je een 3 weg traps fractal van Merkaba's. Hij gebruikt dan een piramide met een orgonite zuil ernaast met een orgone ei dat een portaalopening naar Atlantis is. Hij programmeert met een Ankh. De stenen liggen net onder de centrale nulpuntsenergie, daarmee wordt een nog sterkere hartsverbinding gemaakt. Hij heeft de steen waar we mee werken 's nachts geprogrammeerd terwijl hij in die stoel mediteert.

De energie die we kunnen uitzenden is 512 Hz. Hij maakt gebruik van een app (Scalar Field Generator) die mee helpt om de frequenties neer te zetten. Vandaag draait hij vanuit zijn Centrum de frequenties mee.

(Mocht je helemaal flabbergasted zijn én aan gaan op deze technologie? Komende zaterdag gaan Wolf en partner Anja aan de slag met upgrades via deze frequenties. Meer weten, dan check je hier. Voor de stenen kijk je hier.)

Cornelis centrum

Goed. Wauw. Benieuwd wat je daar van vond. Wij begrijpen er geen zak van, maar we herkennen het wel. Alsof we samen met Wolf in het techniek-klasje hebben gezeten. Heel intrigerend.

Dan ben je nu klaar voor de les. Eva's dag was te magisch om nog te knippen en te plakken; dus de les komt in twee McGyver hapjes die jezelf aan elkaar mag kantklossen. Kunnen we ook weer stiekem verstoppen dat het 30 minuten is geworden.

Dan staat hier rechts het gechannelde bestand waarin Ze even komen uitleggen hoe dat dan werkt met dat 'oogsten'. Dat is mét frequentioneel veld. 4 minuten. Mond van Eva Keeris

En dan ga je hier nu verder met de hypnose-meditatie-activatie. Dat is standje rustig zitten want daar ga je diep mee. Duurt 10 min. HypnoseStarGate Sandra Akkermans aan het woord!

Dan is dit het laatste toefje. Het intieme moment van Eva; ze deelt de magie die ze zelf in de Velden heeft gebouwd met behulp van stenen, de Teleporter, de Stargate en met het reizen op de container en de energie we met elkaar maken. Daarmee is er een hele diepe connectie gemaakt en die 'valt' vandaag als een collapse of the wave function. Hier zie je de Umbilical Cord met de Kelvin met de Light Code aan het werk.

Dit is het toetje. Mag je ook pas na een tijdje bestellen als je bent bijgekomen van de activaties.