Dag 7: Fly your Dragon

LEARN TO FLY YOUR DRAGON, LILITH FLIES THE NAZGÛL AGAIN

(Deze pagina is ontworpen op de laptop; het design valt weg wanneer je op je mobiel surft. Daardoor worden de verschillende paden wie hebben ontworpen absoluut minder goed zichtbaar. Let dus op!)

Op dag 7 gaan we vliegen met kosmisch vlieg-gear: draken!

 

We hebben gezien hoe in de Wesak-Maan (dat is de Volle Maan wanneer de Zon in Stier staat, dat was dit jaar afgelopen 28 april, hoe het Diepe OerVrouwelijke Veld (dat we vrouwelijk noemen, maar dat is een misleidende term) op de Aarde kwam met haar consort-energie in de vorm van een Draak. Daarom hebben we deze dag Lilith Flies the Nazgûl genoemd. Het is het diepe Heilige Huwelijk tussen twee enorme diepe kosmische krachten die in staat zijn om planeten te scheppen. Je mag ze ook elektriciteit en magnetisme noemen. Het zijn Laws. Mechanics of the Universe.

Niet het minste programma dus. En dat op de Zondag, waarop God óók al zag dat het goed was.

Vandaag is de laatste dag voordat we naar de Litha gaan: morgenochtend om 5.33 uur is het astronomisch en astrologisch het punt van de solstice.

Weet dat over de hele planeet mensen vormgeven aan deze energievelden. Soms bewust met vieringen en magie en heilige huwelijken. Soms onbewust met chagrijn, onrust en stuiterbalenergie. We schreven een blog over het waarom van de 21ste.

We hebben een multilayered programma voor je gemaakt. Wat belangrijk is, is dat je heel eerlijk tegen je zelf bent waar je staat in je proces om naar je eigen schaduwstukken te kijken; hoe je omgaat met licht en liefde; hoe goed je het kunt dragen om naar je eigen drek en daderstukken te kijken.

Drakenkrachten berijden is niet niks. Als je die energie niet kunt hosten, dan stort je neer. Want dan kan de Draak in je Demon veranderen en die activeert een tegen-kracht; met een Draak vliegen doe je met mee-kracht. Het is een co-creatie.

We hebben daarom een activatie gebouwd waarin we je geleidelijk omhoog/omlaag trekken de diepte in.

We proberen het eerst langs de route van een creatieve expressie: je gaat (gechanneld) werk lezen waarin je kunt resoneren op het Veld van Pijn. Exact acht jaar geleden, tijdens de wave van 2012, werd (natuurlijk) rondom de zonnewende in juni ook aan de nodige opbouw gedaan. We delen hier drie werken waarvan er twee uit dat Veld gechanneld zijn. De hoofdpersoon (Robin Verheeg) beschrijft in dagboek-vorm de ervaringen van een reis die jullie eigenlijk nu ook maken. Robin is ingestapt in het Veld van een Eva (goh, welke Eva zou dat zijn) en beschrijft de verslagen van magisch shamanistisch werk. Drie stukken. Mét frequentionele code.

Als je de werken gelezen hebt, kom je op een kruispunt te staan en heb je twee opties. Of je voelt aan je water dat je eerst nog een stuk hebt te releasen. Je bent als het ware nog geklonken aan je pijnstukken. Als je dan met deze energie gaat werken, dan wordt je verscheurd. Je hebt de stevigheid in je core nodig om deze velden te kunnen containen. Dat betekent behoorlijke zuivering én je uren gedraaid hebben in het afdalen naar je bevroren trauma's. Denk aan de les over de Rising of the Kelvin. Dan volg je de HealingTrack.

Als je denkt dat je genoeg van de trilling in je human body sleeve kunt hosten, dan kun je de andere track gaan wandelen, de VliegTrack.

Beide tracks worden door Dymphi Peeters en Eva Keeris in de StarGate vormgegeven. In de HealingTrack heeft Eva eerst de 'medicijnruimte' met daarin alle namen van de mensen die via de orgonite al in de Teleporter zijn gezet, geactiveerd. Omdat we in de StarGate hebben gewerkt is het 6D-grid geopend.

In de VliegTrack trekken we de DrakenVelden naar binnen en belichamen die. Dit was de Derde Dag dat de Drakenenergie daar contact maakte met ons. De eerste dag kwam de Draak in een cocreatie tussen twee multidimensionele werkers naar voren. Dat was nog vrij bescheiden. De tweede dag in volledige omvang met Eva alleen. De derde dag hosten Dymphi en Eva samen het DrakenVeld. Daarvan hebben we deze audio opname kunnen maken.

Of het dan nog niet genoeg is, hebben we ook nog een heilige geometrie van Suna in de activatie vandaag. Die heet toepasselijk Healing. Vergeet niet dat in het Nederlands we twee vertalingen hebben voor healing: genezen en helen.

Dus. Even oogjes dicht. Ademen. Eventueel aan je Hoger Zelf vragen om begeleiding welke track je gaat wandelen (pendelen, wichelroedes, helder weten, twee briefjes met 'ja' en 'nee' en dan drie draws doen).

Zien we je aan de andere kant.

Dappere Ziel.

Respect hebben wij.

Is niet niks.

En daar zit je dan deze zin te lezen.

Na deze zin begint het. Jij kunt dit. We zijn op een Veilige Plek.

<adem uit>

 

Verhaal 1: Ontmoet je Draak (klik op de foto)
Verhaal 2: PTSS healing in Ryvomas Veld (fotoklik)
Verhaal 3: Eva teacht Robin (ibidem)

HealingsTrack

Maak jezelf comfortabel. Gebruik je vaste manier om af te stemmen op je Stilte. Ga liggen als je wilt liggen. Ga staan als je wilt staan.

Als je je afstemt, activeer je De Teleporter die we geprogrammeerd hebben in je mind. Ga daar naar toe en open je voor de Kern in de Aarde en de Kern in de Kosmos.

Je krijgt de hele reis mee. We beginnen met de Healing; aan het eind van de Healing hebben we besloten om de opname door te laten lopen. Dat maakt een goede landing mogelijk en we adviseren je mee te reizen met onze terugtocht. Dus je gaat mee achter de schermen. Dat maakt het weer los en licht. Je kunt de healing vaker doen, en dan beslissen om de healing te pauzeren na de sounds.

VliegTrack

DOE DEZE TRACK ALLEEN ALS JE HET KUNT HOSTEN. Als je wéét van jezelf dat wanneer je dit soort energievelden in je krijgt, dat je die kunt temmen en kunt plat leggen. Jij moet kunnen belichamen. Anders kun je jezelf niet beschermen en je omgeving niet beschermen tegen jij-die-energie-uit-zich-laat-komen-die-te-groot-is.

Eva: "Deze energiebanen zijn in staat om TijdMatrixen leeg te trekken en nieuwe GameMaps te trekken. Zijn echte grote krachten in het Universum. Als je twijfelt, doe het niet. Dit is geen speelgoed als je niet weet hoe je er mee kunt spelen."

Dymphi: "Wow, ik kon het soms bijna niet containen. De dag erna was de energie er nog steeds en konden we (in de groep) opnieuw in die velden. Maar zo krachtig als het bij ons (Eva en Dymphi) was, dat konden we niet meer neerzetten.

Technisch: ook hier komt de hele reis mee, ook het landen. Sommige stukken zijn zo intens dat de koptelefoon kraakt.

Heilige Geometrie van Suna

Nu we dan toch zo hoog vliegen, trekken we de code uit de Deep-Cosmos mee. Suna channelde dit werk. Het heet Healing.

Pak nog even de instructie erbij die we je eerder deze week stuurde als je begeleiding nodig hebt, hoe je dit werk tot je neemt.

Hier is Healing. Klik op de afbeelding voor de pdf.

En dat was het dan.

Houd jezelf goed in de gaten vandaag. Deze activatie werkt lang door. Mocht je vast komen te zitten, zoek contact met een ander mens. Mocht je geen passend ander mens hebben, zoek dan contact met ons. Dat kan per mail en in geval van nood op 0644 682245 (Eva).

BANG!

We zouden niet helemaal het ASO-team zijn, als we deze serieuze activatie niet zouden afronden met een BANG! De grap is alleen leuk als je de verhalen uit Bemin Het Leven hebt gelezen. Anders maar niet doorklikken.