Dag 9 - FINALLY RECEIVE
YOUR UNIQUE MISSION BRIEFING

Vandaag ga je in verbinding met jouw Innerlijk Weten! Met jouw Team! Met jouw Hoger Zelf!

Onze HypnoStarGate Sandra Akkermans neemt je mee op reis en begeleidt je naar een plek waar jij in conversatie gaat met jouw Diepe Weten.

Tijdens deze ontmoeting zoomen we in op een aantal grote gebieden. Je ontvangt informatie over het 'waarom' van je leven. Waarom je bent wie je nu bent. Zie het maar als een soort After Action Review. Je overziet de weg die achter je ligt en je mag 'achter de schermen' kijken waarom het is gelopen zoals het is gelopen. Daarin wordt het thema van jouw levensreis helder. Ben je er bewust van, dat hoeveel power je ook meeneemt op de Missie van de Aarde, dat jij hier ook écht bent voor je eigen Zielsontwikkeling. Wij van de Tribe, zijn heel intuïtief en makkelijk gericht op Service To Source. Stiekem gruwelen we een beetje van mensen die Service To Self 'geïnstalleerd' zijn; het is voor ons makkelijker om Service To Others neer te zetten. Maar. Als je deze twee assen niet in balans brengt, kun je het nooit ontstijgen en jezelf in uitlijning met jouw Service To Source brengen. Daarom besteden we diep aandacht aan JOUW levensthema. Dat kunnen grote thema's zijn; denk aan ZelfLiefde, Offeren, Wijsheid uit je eigen Kern halen.

De Game zou natuurlijk niet de game zijn, dat wanneer jij écht diep met JOUW unieke thema's aan de slag gaat, je dan tegelijkertijd de Lens van de Planeet heelt en jouw effort werkt dan dus ook diep door in de collectieve en archetypische velden. Dat is nu eenmaal omdat je een Zwaargewicht bent.

Nadat we diep gekeken hebben in jouw persoonlijke stukken gaan we in op jouw Mission Briefing. Wat voor unieke skills heb je meegenomen, die écht hoogwaardig betekenisvol worden wanneer je ze in deze Missie tot uitdrukking brengt? Wat staat er op jouw vijf bladzijdes? Wat is jouw Missie?

Ook zoomen we dieper in op jouw Situation Report, een sitrep. Waar sta je NU? Ben je op het juiste pad? Wat moet je NU doen voor je volgende stap?

Ook mag je de twee vragen die je hebt voorbereid gaan stellen.

Hoewel de sessie 'maar' 20 minuten duurt, ontvang je een ENORME knowledge-bom. Zie het maar als dimensioneel-tijdreizen. De hoeveelheid data die je binnenhaalt, past nog niet in de 3D-tijdlijn. Het uitpakken van zo'n knowledge-bom heeft tijd nodig. Laat je persoonlijkheid daar niet aan pulleken en trekken, maar geef de enorme Wijsheid van jouw Hoger Weten de ruimte deze missie te laten landen in jouw persoonlijke leven. Dat soort processen zijn 'durend'. Ze zijn werkzaam in de glooiingen van de Tijd wanneer jouw-ik tot rust en stilstand kan komen. Zorg dat je dit soort momenten schept de komende tijd.

We hebben nog een tip. Als je klaar bent met deze reis, is het van belang dat je 'notities' maakt van wat je hebt meegemaakt. Zodat je je er daarna ook weer mee kunt verbinden. In deze reis ga je 'voel-ervaren'; wat een andere manier is dan het 'denk-ervaren'. Het werkt goed als je een soort van Ariadne-garenlijnen legt in jouw labyrinth zodat je weer kunt terugkeren naar het voel-weten wat je gaan ervaren.

Het kan zijn dat je notities wilt maken op papier, het in een schilderij tot uitdrukking wilt brengen, of dat je met je dictafoon/whatsapp audio verslag wilt uitbrengen zodat je het later weer kunt terugluisteren en je weer kunt verbinden met de frequenties en trilling die je hebt mogen ophalen uit dit Veld. Ook fijn als je je ervaring wilt delen met je geliefden.

Goed. Na deze toelichting ga je lekker liggen, maak je het jezelf comfortabel en breng jezelf op een stille diepe plek. Enjoy the flight.

Sandra Akkermans -Foto: Maarten Huisman

Nu kun je alles ook nog lekker 'inbranden' door naar het werk van Suna te kijken! Toevallig toevallig toevallig heet het Divine Spark! Klik op het beeld voor de pdf met haar toelichting.