Tja, wie zijn wij dan?

Wij zijn een stelletje malloten; fucking weirdo’s; gekkies; rock’n’rollers. Noem het maar. Rondom de zonnewende van 2018 codroomde Eva een plasma-golf naar de Aarde, zoals in de serie Sense8 een cluster geboren werd. Dat had Eva toen natuurlijk nog niet echt in de gaten. Wel dat er een plasma-golf naar de Aarde kwam, en dat het een pittige magische operatie was.

Midden 2020, tijdens het kijken van de Gaia-documentaire Interviews with Extra-dimensionals tetterde het multidimensionele spionnenoor van Eva dat ze onderzoek moest doen naar Wieteke Koolhof en Reuben Langdon! Dat deed ze en zo vond ze de website starseedhub.com. Daar verzamelde de adressen van een aantal mensen, nam contact op en toen startte een groots avontuur. Bij de eerste ontmoeting herkenden iedereen iedereen. Joyce had alleen eerst zwart (Egyptisch) haar en niet het rode dat ze nu heeft; Maarten blikte nog met een prachtige blauwe ogen blik de wereld in, zijn mind geen idee hebbend voor wat voor Grote Werken hij zou komen te staan; Sandra voelde alles van iedereen en moest grinneken; Chantal wond ons allemaal keizerlijk om de vingers heen en Eva stuiterde als een losgeslagen koe-voor-het-eerst-van-stal-af-na-de-winter door ons heen. Op het einde van de meeting trokken we per ongeluk een portal open en moesten we dat LichtBaken ook nog even inpakken omdat we niet wisten dat we zoveel hoogspanning te verdelen hadden (hahahahhaha).

koeien
favicon 11 dagen

De Floor bestaat dus uit:

Maarten Huisman die samen met Chantal van Ruler Magic Life vormgeeft. Zij gaan ook als een heilig setje door het leven, zetten vrij recent een nieuwe multidimensionele loot op de Aarde neer en als ze niet dan aan het doen zijn, alignen ze energiebodies op majestueuze wijze aan elkaar, van elkaar af, in elkaar. Iets met energy en alignen. Mocht je een winkelhaak in een energielichaam hebben, zij naaien het aan elkaar. Maarten is Meester in de Wichelroedes en Chantal is onze Woman Goddess all-over-the-place. Lees meer over hun werk op https://miracle-life.nl/

Sandra Akkermans is onze lead tech én weet ook van wanten als het gaat om subconscious tech: Sandra is onze hypnose-lady! Opgeleid in de hypnosevorm die Dolores Cannon ontwikkelde, is Sandra op haar eigen unieke manier haar talenten aan het uitbouwen en heeft zij een geheel eigen stijl hypnose ontwikkeld waarbij alles met alles gecombineerd mag worden. Met haar extreem sensitieve waarneming waarbij ALLES maar dan ook ALLES verwelkomd wordt en er mag zijn (dat is een verademing) navigeert ze je zeer solide en geaard door de verste regionen van de kosmos heen. Fantastisch! https://qhht-nederland.nl/

Over verademen gesproken, Joyce Hendriks is de fysieke medic van ons team. Weet alles van ademen en voeding en pillen (hoe je er van af komt) en de NES-health. Oh, for the record: fysiek is gewoon één van de dimensies hè.
Wil je meer van Joyce (ja, dat is een verademing!), dan check je https://en-joy-health.com/

Eva Keeris is onze sprankelende stuiterende gigavagante hyperhyperhyper woman-knows-everything en knoopt alles aan elkaar. Van de astrofysica tot de gedichten die ze channelt. De Gamemaker-technicus die in de quantumkant van de code kan kijken én kan hacken. Haar onderzoek doet ze in het KT-lab (Kundalini-Technologie lab) en voor de rest is het secret.

Dit riekt wellicht naar grootste marketing (dat is het natuurlijk ook een beetje) maar onze werkzaamheden staan helemaal ten dienste van de missie. Niet naar gouden kranen in onze badkamers. So that that is very clear. 

Sandra Akkermans
Chantal van Ruler
Maarten Huisman
Joyce Hendriks
Eva Keeris

Toen stapte De Kerk in.

Zo. En toen landden we met elkaar in een anti-kraakkantoor. En op een zonnig weekend kwam daar nietsvermoedend Dymphi Peeters zingend aangewandeld. Met niet-passende sleutels het ‘verkeerde’ kantoor in. Dat was dus een briljante gamezet! Niets verkeerd aan, Dymphi hoort erbij! Weer zo’n powerhouse die een hele tent uit de klei heeft getrokken. Waaronder de Church of Intuitive Music.

De kerk, met verrukkelijke ZingPriesteres Dymphi, is op dit moment ons administratieve 3D-hemel. Onder het vaandel van de kerk, bieden we dit programma aan en ontvangen we jullie donaties. Lees daar meer over bij EUR 55 + crypto.

Dymphi Peeters

Toen stapte de Tempel in. 

Maar, de Floor is meer dan die verrukkelijke mensen bij elkaar. Want het anti-kraakkantoor waar we neerstreken, bleek speciaal voor ons te zijn geïnstalleerd. Na een paar weken ontdekten we, enigszins per ongeluk, dat er een Metatron’s Cube in de grid lag. Dat er een gebouw naast ons gebouw ingeladen was met kosmische technologie. Legden we zelf een 5D grid om het gebouw heen en trokken we dat naar de 6de dimensie (nogmaals, onze minds hebben geen idee wat we nu zeggen, hè).

Toen begon het echt te knetteren: op de bovenste verdieping van het gebouw ontvouwde zich spontaan een Stargate (nou, niet helemaal spontaan omdat één van ons al een aantal jaar met die technologie bezig was) en kopieerde zich een krachtplek over het gebouw heen omdat je kennelijk bij iedere krachtplek waar je komt, de kopieerfile.zip kunt downloaden zodat je die ook weer kunt unzippen op een andere plek.

Per ongeluk downloadden we toen de Sirius Node (we kregen daar zelfs keurig een brief van via de post als bevestiging) en werd ons anti-kraakgebouw-waar-het-systeemplafond-naar-beneden-valt-en-je-over-het-tapijt-struikelt een multidimensionele kerncentrale van heb-ik-me-jou-daar.

Daar toveren we dus in.

Soms komt er iemand langs omdat die geroepen wordt door de Stargate, en die slepen we dan al die trappen mee naar boven en dan gebeurt daar van alles. Sommigen van ons ‘zien’ aliens: er ontvouwt zich een Ambassade voor Aliens. Andere mensen 'zingen' lichttaal. Mensen kunnen niet stil staan in dat kleine kamertje en kippenvel all over the place. Er ontstaan ceremonieën en je wildste dromen komen uit!

We ontdekken iedere dag meer over de Stargate (van veel stargaten wordt je blind) en gebruiken het dus ook om ons programma dieper in te laden en de frequentionele scapes met meer power door de ether jullie kant op te krijgen.

We denken dat het, naast alles wat het is, ook een lens is, waar je net als een vergrootglas iets mee in de fik kunt zetten! ghe ghe ghe