Life after the ASO's

After Action

We verzamelden nog wat closing remarks. Magische cues. After Action Briefings.

Kijk je eerst mee naar het beeld(je) van Benzi Mahliah? Eva moest dat kopen, zo net voor de 11daagse. Als je de Wave ziet die de Alien boven zijn hoofd houdt, dan begrijp je misschien wel mee waarom. Misschien vallen je ook wel de symbolen op 'zijn' borst op? Het is een driehoek, met daarboven de drie lijnen om de andere andersom driehoek te maken. Als je die samen in elkaar schuift, heb je de David-Ster, de Merkaba. Benzi sloot met zijn Kabbala Veld aan bij onze container.

Daarna kun je luisteren naar een (a)live ingesproken broadcast uit de Stargate van 24 juni. Rauw, met schorre Drakenstem uit de Stargate.

Vervolgens kregen we allemaal gamecues (DNA Light Code extracts) over draken. We hebben een kleine collage gemaakt van de cues. We genoten ook van een nieuw blad aan een palm in één nacht!

Sluitstuk was wel de vondst van een schedel die van onze 'sister-lineage' zou zijn: de Dragon Skull. Tegelijkertijd dat dit nieuws wereldkundig gemaakt werd, zagen we hoe we in onze kleine hersenen gezakt waren en dus vanuit de binnenkant in het Veld van de Homo Dragon Skull konden reizen en daar de diepe archetypische Wijsheid omhoog konden halen. Heel synchronistisch, wtf, kippenvel...

Klik hier voor een link naar een artikel van het tijdschrift Science.

Ga fijn door met integreren.

Links met rechts. En.

Boven met onder. En.

Klein met groot. En.

Neanthertaler/Denisovans/Homo Longi met Homo sapiens sapiens... En.

Elder met newbie/n00b. 

[

Hier de After Action Review uit de Stargate van donderdag 24 juni

DELEN

We nodigen je uit om je je ervaringen te delen in een beveiligde omgeving (zodat het kan stromen en je ontmoet wordt) en wil je de verhalen van de medemensen horen die de afgelopen 11 dagen naast je in de katapult zijn gelanceerd, kijk dan op https://11dagen.spiritualawakening.nl/2021/06/25/was-it-as-good-for-you-as-it-was-for-us/ en voer wachtwoord 'jump' in. Zonder aanhalingstekens.

MEDIA TIPS

Heb je deze zomer niets te doen (misschien blijft het wel regenen?) dan delen we hier onze 'documentaire-tips' waar we veel op hebben kunnen downloaden. Het zijn als het ware de vijf bladzijdes van onze andere missieleden die toevallig toevallig toevallig in de filmindustrie werken.

Deel je eigen 'documentaires': werk waar je veel op hebt kunnen activeren. Dan verwerken we het in dit bericht. Dat doe je op de blog.

film/serie:

 • The OA

 • Travelers

 • Sens8 (sowieso alles van the Wachowski's; zij zijn écht van ons missieteam!)

 • Altered Carbon

 • Atiye

 • Game of Thrones (er zit een DrakenLijn in)

Zelfde geldt voor boeken; we downloaden veel uit de science fiction / fantasy D categorie kinderboeken:

 • De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel van Michael Scott (wow!) (6 delig)

 • Trilogie van Josephine Angelini: Goddelijk: Vervloekt, Verloren, Verliefd

 • Trilogie van Scarlett Thomas: Bovenwereld; Drakendal (goh, zie nu pas hoe dat boek heet), De Magiërs, De Ware Held.

 • Rick Riordan: Magnus Chase serie.

 • Mark Frost: Een onwaarschijnlijke vijand en De Ondergrondse Orde.

HELP? HULP?

Deze Jump was enorm. Op onze Timeline zien we allemaal mensen die met deze shift zijn bezig geweest, dus we waren zeker niet de enige wappies die een soort van tintelende-cowboy-en-boef-verhaal in elkaar hebben gedraaid. Among us. 

Sommigen van ons gingen kopje onder. Gelukkig toevallig toevallig toevallig hebben we in ons missieteam ALLES meegenomen wat we nodig hebben. Ik deel ons team hier, maar ook hier geldt, dat wanneer jij jouw expertise hier meegenoemd wilt hebben, maak het even kenbaar op de blog en dan passen het wij hier op deze pagina aan.

Den Haag en regio:

Is je lijf stuk? Ga je naar Joyce.

Wil je je starseed stukken verder ontmoeten met hypnose? Ga je naar Sandra. Sandra heeft al veel DNA-upgrades gechanneld met de Counsil of Time.

Gescheurde energielichamen en verlangen naar meer multidimensionele magie? Ga je naar Maarten en Chantal.

Soundhealing en gechannelde klanken is jouw ding? Dan ga je naar Dymphi.

Meer van Eva's KT-lab (Kundalini-Technologie Lab) met Drakenreizen en lectures en onderzoek? spreek een audio in 0644 682245 met je auditie over wat samen wilt cocreëeren.

ENERGIEBALANS

Dan het laatste:

We willen nog iets bespreken dat gaat over het aardse 3D stuk van energieuitwisseling.

Wij hadden zelf ook niet voor ogen wat voor programma we zouden maken. We 'verkochten' de marketing-brochure als het ware zoals we zelf het ALLERVETSTE COOLSTE ACTIVATIEPROGRAMMA met alles erop en eraan zouden willen krijgen. Zo een waar per persoon onze 10.000 uur in zitten. Zo'n dik programma. Voor een schijntje. En nu gaat het ons absoluut niet om de pecunia's maar het gaat wel over energie-in-balans... het zou kunnen dat je met je kompas voelt, dat het nu niet helemaal in balans is (of wel he...! en dat is geen norm of maat voor wat dan ook).

Als dat inderdaad het geval is, hebben we twee mogelijke oplossingen daarvoor.

a) je deelt jouw 10.000 uur met ons. Bijvoorbeeld omdat je voelt dat jouw technologie (of je eigen woord) hier naadloos in past en dan kom je mee creëren met ons. likt vingers af

b) je deelt jouw 3D geld met ons via een waardebepaling achteraf zodat je weer balans maakt voor de energieuitwisseling die er tussen ons heeft plaats gehad. We hebben hier weer zo'n McGyver-link (want de betaalapi-techniek doet het nog steeds niet). Je doet dan een donatie aan de Church for Intuitive Music. Dat je dat begrijpt aan wie je betaalt.

Nog even for the record: als jij voelt dat de EUR 55 precies passend is voor wat jij eruit hebt gehaald, he-le-maal prima. Jij blij. Wij blij.