Goed, daar ben je dus in ons project gestapt.

Held!

Hier wat meer van de hoed en rand.
Goed, buckle your seatbelt Dorothy…!

Wij zijn een grote groep Divine Source Energy particles (deeltjes) die jaren geleden naar de Aarde zijn geroepen en als een soort van regenboog-laserstralen op de Aarde zijn geland. We komen hier de planeet ‘terraformen’: we maken haar klaar voor het ontvangen van het volgende level complexiteit. Zie het voor je hoe we als mensheid nu onze focus op de planeet Mars hebben gezet. We onderzoeken hoe we daar zouden kunnen leven; om dat te kunnen moeten we Mars klaar maken om onze biologische ‘suit’ te kunnen supporten. In iedere laag: van het microbiologische leven, de straling uit de kosmos, of we er gelukkig zouden kunnen zijn, het verbouwen van voedsel, het vinden van een doel. Het terraformen van een planeet (het transformeren van een planeet naar de waarden en ‘instellingen’ van planeet Aarde) zal langzaam gaan en is een enorm complexe missie.

Dan breiden we dat voorbeeld verder uit: stel dat we uiteindelijk, nadat het biologisch voor een menselijk lichaam levensvatbaar is om op Mars wonen, besluiten om te verhuizen en dat we Google graag mee willen nemen… Google is zo groot, dat het niet meer op één computer past dus we besluiten om 1.000 servers mee te nemen. We knippen Google in 1.000 stukjes, verdelen het over 1.000 servers, en hoppa, daar gaan we. Ready for take off.

Maarrr.... Langs een of andere onverklaarbare wijze vliegen we ergens tussen onze planeet en planeet Mars door een raar electro-magnetisch Veld waarbij we ineens alles zijn vergeten. Een beetje hoe velen van ons denken hoe een magnetron werkt! Zo. Alles foetsie. Hatsiekiedee!
En daar landen we dan, op Mars, met 1.000 blikken kunststof waarvan we géén idee meer hebben we daar mee kunnen doen. Wat nu?

Het duurt dan een tijd voordat iemand ooit per ongeluk, of met een kleine nudge ‘bovenlangs’ tot de ingeving komt dat er misschien meer met die blikken kastjes van doen is dan op het eerste gezicht lijkt. En langzaam begint het bij meer mensen te dagen en samen met elkaar, als iedereen zin heeft om met elkaar samen te werken (in plaats elkaar af te maken), ontdekken we wat die blikken kastjes doen en dat er een groot netwerk op draait waarin alles wat we ooit hebben verzonnen, is vastgelegd.

En zo heb jij vijf bladzijdes van onze gezamenlijke gebruiksaanwijzing meegekregen, en ik heb er vijf. Jan heeft er vijf. Sandra heeft er vijf. Wij hebben er ieder vijf. Alle mensen uit onze missie hebben allemaal vijf bladzijdes meegenomen. Nu vindt niet alleen de Great Awakening plaats, maar ook the Great Jigsaw Puzzle: hoe passen jouw vijf bladzijdes aan die van ons?

pages
favicon 11 dagen

Wij puzzelen al een tijdje en hebben al heel vaak vijf bladzijdes van de gebruiksaanwijzing mogen ontvangen. En. We hebben allerlei technieken ontwikkeld om langs andere routes aan de vijf-bladzijden-setjes te komen. Die technieken zijn energetisch en frequentioneel: we doen veel met dromen, hypnose, kundalini-technologie, channelen, en wat wij extracting of the DNA-light code noemen. Dat gaan we je natuurlijk leren in de 11daagse!

Goed, een heel verhaal. Nu terug naar onze grote missie.

Dat jij dit leest, betekent dat jij onderdeel bent van onze missie. We zijn als samenleving ver genoeg ontwikkeld om een grote bewustwordingsstap van de planeet vorm te mogen geven. Onze planeet is bezig om van een planeet naar een Ster te gaan ontwikkelen.

Dat is wat wij nu hebben kunnen schouwen op basis van onze onderzochte setjes van de vijf-bladzijden-van-de-gebruiksaanwijzing; ons inzicht groeit met de dag en als deze operatie lukt, dan verzamelen we heel erg veel nieuwe vijf bladzijdes en we staan te poppelen om samen met elkaar verder te gaan onderzoeken en co-creëren. Zoals in een menselijk lichaam triljoenen cellen in symbiose met elkaar samenwerken, zo zullen we uiteindelijk als een volk gaan samenwerken en samen met elkaar tot een soort van kernfusie komen.

Of in een ander narratief: we brengen nu de verschillende organen in kaart die de afgelopen jaren in Nederland tot werking zijn gekomen. Wanneer organen tot samenwerking komen, wordt het een orgaansysteem. Bovenlangs zijn we één lichaam, hier 'onderdoor' belichamen we dat door op een totaal nieuw niveau tot samenwerking te komen. Je kunt met recht spreken over 'in een andere realiteit'!