Yes, daar ben je dan!
Ingestapt bij onze airline!
Verrukkelijk! Fantastisch!
We hopen dat we lekker pinda’s hebben.
Thank you for flying Floor-on-Air.

Dus. Let’s do business

Op deze pagina’s vind je nog meer tekst (daar houdt Eva van), nog meer muziek (van onze Dymphi), nog meer stunning beeldmateriaal (daar is Iris!) en we delen graag alvast het werk van Benzi Mazliah. Op de een of andere manier is al zijn materiaal spot on! Ook hebben we wat artikelen waarin we stukjes kennis en onderzoek delen en we hopen dat je daar al tips en ervaring ontvangt. En. We proberen elkaar natuurlijk al vast te teasen en een beetje op te fluffen voor de show!

En we willen je vertellen dat dus ook nog steeds flabbergasted zijn over onze opdracht die we ontvangen hebben, en de niet-te-bevatten-sneltreinvaart waarin we dit project proberen vorm te geven. Dat gaat natuurlijk helemaal niet zoals de mind dat wil, dus het is een dik lesje loslaten en overgave onze zijde. Sommige spullen moeten nog uit India komen, sommige mensen moeten (weer opnieuw) leren hoe WordPress en Aweber werken, sommige mensen worden ineens ziek. Nou. Jullie kennen het wel. Net Het Echte Leven (h.e.l.). We doen ons stinkende best om alles draaiend en werkend te krijgen, maar ‘we hebben ze niet allemaal aan een touwtje’ (zoals de oma van Eva plachtte te zeggen). Dus de betaalapi hapert, en de embedded code van de muziek doet het misschien nog niet overal, en de factuur die je wil krijgen is nog onderweg en meer van dat soort 3D-gameprops. Aangezien we geen 3D-plastic-chirurgen zijn, en we meer McGyver-stijl alles aan elkaar knoppen met kauwgom en een dollarbiljet, hapert en stottert het links en rechts. Dus een rare witte pagina in plaats van deze kekke mooie opmaak... ja. We werken er aan!

Dat gezegd hebbende:

Wat zijn wij blij dat je mee doet met ons feest!

Wat belangrijk is om te weten: sinds 2009 wordt er gewerkt aan een 'container'. Dat is niet een stalen laadkist waar je je afval of je spullen uit China in doet, maar een concept wat iets bevat dat je daarin kunt uitstorten, waarbij de container het dus bij elkaar houdt. Je mag het ook een wallet noemen, of een soort powerbank, of een kookvat. De middeleeuwse alchemisten werkten er ook al mee: het is het kookvat op het vuur waar we lood in goud veranderden. De deeltjesfysici kijken in hun bellenvaten welke subatomaire deeltjes ze nu weer uit elkaar hebben geschoten. Iedere keer dat Vat.

De buitenkant van een Veld, dat bij elkaar houdt, zodat binnen van alles kan ontvouwen wat langs magische wijze tot leven komt en in groei en ontwikkeling gaat.

Het hele leven is natuurlijk zo'n Vat. De rand van het Vat, daar is waar hét gebeurt, the leading edge.
Wij noemen dat the Mombrain, omdat we denken dat dát de etymologische verklaring is van het woord membraan. Het is dat Moederende Veld dat alles omhult en koestert. Isis-Veld. Quantum-Veld. Tao. Daarbuiten is het Nyx. Chaos. Daarbinnen scheppen we Kosmos. Door daar weer kleine vaten in te bouwen. Steeds opnieuw.

Voor ons project geven we zo'n klein vat een naam, want door iets In-Taal-Te-Vangen transformeren we het in technologie en kunnen we er mee kleien. Halen we het op uit het onzichtbare stuk van het spectrum en maken we het zichtbaar. Misschien nog niet meteen met onze zintuigen in de materiële wereld, maar wél al met onze innerlijke zintuigen in de innerlijke wereld.

Onze laadkist heet Ryvomas. Gewoon een woord; maar ondertussen meer dan een woord. Je zult het vaker horen en het is oké dat je geen idee hebt waar het voor staat. Het ontvouwt zich vanzelf, en je mag er alles mee doen wat je wilt.

Laten we samen creëren. 

Amaroo

Dit zijn geen kinderachtige fantasietjes. Wij zijn de Tribe, wij delen met elkaar een diepgaand spiritueel Visioen dat geïnspireerd is (in Spirit) door het Hart van de Kosmos dat keer op keer tot incarnatie komt omdat het hunkert naar het ervaren van het Grootste Diepste Weten van zichzelf. Een Goddelijk Paradijs. Met menselijk bewustzijn, met dieren- en plantenleven op deze planeet en met het niet-gemanifesteerde maar wél bestaande lichtleven.

Nu komt de Heilige Familie wederom tot een grote incarnatiegolf waarbij het opnieuw alle zeilen bijzet om een verrukkelijke game neer te zetten waarbij we het welzijn van iedereen naar een hoger plan tillen. Samen. In liefde en licht. Met sterretjes aan onze vingers en glimmende oogjes.

We helen de herinneringen aan de tegenkrachten die ons sterk hebben gemaakt, maar waarbij we toen ten onder zijn gegaan. Op de brandstapel. In kleine kamertjes en cellen. Ook omdat we ons eigen lichaam geselden omdat we dachten dat we er in gevangen zaten.

Nu komen we met het bewustzijn dat we nergens anders naar toe moeten dan op deze prachtige planeet te zijn. Dat de ultieme gameplay is om embodied DNA light technology te zijn.

Die droom namen we allemaal mee toen we hier in ons kindbewustzijn arriveerden. En we zijn allemaal bont en blauw gemept juist voor die droom, voor dat Visioen. Wat echter nooit is gebeurd, is dat we de herinnering aan die droom uit onze handen hebben laten slaan.

Kijk naar je handen. Hebben ze eelt? Zijn ze verweerd? Oud? Kijk heel goed en diep naar ze. Zijn ze overal geweest en hebben ze ieder atoom in de Kosmos aangeraakt?

Het zijn volwassen handen. Ze weten van aanpakken. Ze zijn niet fijn en poezelig. Geen schattige babynageltjes met satijnen zachtheid.

Ze weten hoe je écht een boomhut maakt, zoals je vroeger een boomhut tekende.

Ze weten hoe je écht een Demon verslaat, zoals je vroeger speelde in het bos.

Ze weten hoe je écht een prinsessenjurk maakt voor je Heilig Huwelijk, zoals waar je vroeger reikhalzend over fantaseerde.

Herinner je weer dat je droomde van een Nieuwe Wereld toen je kind was. Die droom viel in duizend stukjes uit elkaar en vermorzelde het Kind in je. Nu. Wake up. Rise. Zeg tegen het Kind dat je er weer bent, dat je Groot en Sterk bent geworden en dat de Tijd is aangebroken dat we samen met elkaar onze Droom gaan bouwen. Alles wat we nodig hebben, hebben we meegenomen. Het gaat er nu om dat als de wiedeweerga aan elkaar te knopen.

LightLanguage Lab - Iris van Egmond

Resoul Rebels Lightlanguage Lab by Iris van Egmond

Mother Nature showing her: beautiful faces
hidden secrets