Even for the record willen we uitspreken
wat we WEL doen
en wat we NIET doen.
Dan hebben we dat helder.

Wat doen we wel? Wat doen we niet? 

1. Dit is een multidimensionele missie. Wat betekent dat?

Jullie komen met onze technologie op multidimensionele plekken terecht. Quantum technisch zou je kunnen zeggen dat je terug gaat naar de ‘wave of probabilities’ en dat je daarin, als een wave, een soort van Netflix-preview krijgt op een andere mogelijke collapse of the wave function: een ander deeltje dat in de materie tot manifestatie is gekomen.

Het is nog NIET gemanifesteerd in onze 3D-werkelijkheid. Maar het is wel waarachtig. Je moet begrijpen dat alle mogelijke probabilities in een quantum wave samen bij elkaar opgeteld 0 is: They cancel each other out. In het Nu van jouw werkelijkheid waarin jouw bewustzijn een collapse of the wave function maakt, kun je charge aanbrengen. Die charge gaan we nu combineren in een ‘wallet’, of een ‘container’, of een ‘power bank’, of een ‘tempel’. Hoe je het wilt noemen. Sommigen van ons kunnen hogere energiecharges doorlaten dan anderen.

Het kan zijn dat zij naar nog diepere lagen van dimensionaliteit kunnen reizen met hun aandacht. Je kunt dat waarnemen doordat je of a) in slaap valt (hahahahha, je persoonlijkheid valt in slaap maar je hoger zelf niet) b) andere geluiden hoort, geuren ruikt, licht ziet etc c) merkt dat je niet meer kunt luisteren naar de frequentionele transmissie die wij maken, maar dat je in je eigen ‘film’ terecht komt. DIE FILM IS HET ALLERBELANGRIJKST!

multi dimensional

Reis mee op die film! Wanneer je mind zegt dat je terugmoet en moet luisteren naar ons geluid, probeert je mind je er in te luizen. De mind is een schatje, lach er vriendelijk om, heb het lief. Sommige mensen hebben een mind waar je iets minder vriendelijk tegen mag doen en dan mag je ferm zeggen dat de mind even mag optiefen en dat je dadelijk weer helemaal beschikbaar bent.

Weet dat je NIET ergens VERKEERD terecht kunt komen. Onze technologie activeert diepe lagen van jouw higher mind of man waardoor je kunt reizen in de Great Mind (van God). Iedere laag waar jij in terecht komt is een kosmische manifestatie die uit DE BRON is voortgekomen. Je komt altijd en overal op een veilige plek terecht, ook als dat voor je betekenisverlenend frame (je mind) niet zo lijkt. Je bent écht op een veilige plek.

2. Wij kunnen NIET in jouw hoofd kijken. We kunnen NIET jouw gedachten lezen. We hypnotiseren je NIET om je bankgegevens te stelen; ook NIET om je citroenen te laten eten. Jouw eigen unieke frequentie en waarneming is UNIEK voor jou (dat is de hele bedoeling van de kosmos; handle it with care like we do) en is ook het ENIGE dat je hebt. Het is het grootste geschenk alle tijden. Wat er WEL kan gebeuren is dat je afstemt op een golflengte waarin we dezelfde dingen zien. Dat is ook de reden dat een Ayahuasca reis voor veel mensen dezelfde beelden oproept, of reiki voor veel mensen hetzelfde aanvoelt. Je stemt dan af op een collectieve frequentie. Hoe dan ook maak jij daarin altijd jouw eigen UNIEKE waarneming op. Die is van jou en van jou alleen. Je maakt een reis via jouw eigen portal en daarin ben je niet manipuleerbaar door iets ‘van buiten’. Alles wat je ontmoet, is onderdeel van jouw wezen. Ontmoet het met Liefde, zoals het jou ook met Liefde zal ontmoeten.

3. We zijn NIET je therapeut, laat staan je moeder. We gaan er van uit dat je in de afgelopen jaren heb gewerkt (bewust of onbewust) aan het helen, dragen en handje vasthouden van jezelf. Je bent hierin NIET meer verstrengelt met een ander mens buiten jezelf. Dat betekent NIET dat je geen hulp mag ontvangen. Als het hele missieteam met een parachute gedropt wordt in een gebied met bomen en je bent met je touwen en je chute boven in een boom beland, gaan we écht niet roepen dat je er maar zelf uit moet zien te komen, want “dat is jouw thema en jouw les in het leven.” Tuurlijk helpen we elkaar! Het is een massively multiplayer planetary logos game; dus samen met elkaar. Yeah!

4. Onze technologie geeft je WEL een soort van onderhoudsbeurt. Er zijn de afgelopen jaren twee waves of volunteers geland. Die van 2012, en die van 2020, en je komt nu na 500 km in je nieuwe tech rijden, even terug naar de werkplaats om te zien of alle bouten en schroeven goed zijn aangedraaid, of je zadel hoog genoeg staat en of je remmen fatsoenlijk zijn afgesteld. Je zou kunnen zeggen dat we een portal openen zodat je al je apps op je dashboard kunt updaten naar de laatste stand nu je hier bent beland. Groot onderhoud. Wanneer je bent gestruikeld tijdens de landing en je hebt je enkel verstuikt, daar hebben we technologie voor. Lees daarvoor op deze pagina. Wat we hier doen is een algemeen update- en reconnectietraject aanbieden.

5. Misschien heb je het al gezien, maar we gebruiken andere taal dan de taal die je misschien gewend bent. Taal is maar taal. Het zijn woorden en daarmee richtingaangevers voor gevoelens en energievelden. Of je het hebt over Bron, God, Jehovah, Atman, Ra, Source code of no-mind, met wat verschillen hier en daar in de interpretatie kun je toch een goed gesprek hebben met elkaar. Luister daarom goed ACHTER de woorden; we ontmoeten je graag in dat Veld-van-Eenzijn.

LightLanguage Lab - Iris van Egmond

Resoul Rebels Lightlanguage Lab by Iris van Egmond

Mother Nature showing her: beautiful faces
hidden secrets